Klang massage


I klangmassage anvender vi tibetanske klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding. Klangmassage er en forholdsvis ny behandlingsform, som vinder mere og mere frem både i udlandet og herhjemme. 


Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle) med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind. 


Klangskålene placeres omkring dig eller på dig, de slås blidt an, hvorefter de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og giver fysisk såvel som mentalt velvære. En stor del af kroppen består af vand. Skålenes vibrationer sætter kroppens væv og væske i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance.


De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter.E n fredfyldt og æstetisk nydelse at få denne form for behandling - et bad i naturlig vellyd.


Du kan vælge en behandling på 45 min. til 550 kr. eller 60 min. til 700 kr.


Derudover skal du sætte ca. 10-15 min af til en indledende & afsluttende samtale.


Du kan booke din tid hos Christina på cpj.baggaardsro@gmail.com 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes