Kommende retræterFredag d. 27/8 - Søndag d. 29/8-21

The Beauty Way Sensommer Retræte   

 

Ro, nærvær og opladning 

The Beauty Way Retræte – en sanselig rejse til at højne din frekvens 

 

Brug Sensommeren til at forberede dig til de køligere måneder og til at forkæle dig selv med denne retræte fyldt med yoga, meditation, lyd healing, aromaterapai, ceremoni - og indre arbejde. 

Du vil få ro på nervesystemet og skærpe dit nærvær med dig selv, dine omgivelser og naturen omkring dig. Vi skal på en sanselige rejse med det formål at højne vores energi, frekvens og bevidsthed. Retræten vil foregå i en grundessens af stilhed. 


LÆS MERE OM RETRÆTET HER
29. Oktober 2021 kl. 09.45 - 30. Oktober 2021 kl. 16.00

Retræte - Hæv din frekvens og træd ind i dit lys


Den forandring og krise, verden har været ramt af det sidste års tid og alle dens svøb, gør at vi  mere end nogensinde trænger til at højne vores frekvens og træde ind i vores sande lys.

VI er 3 erfarne behandlere og undervisere, der ugentlig har mødtes  med det formål at styrke vores lys, hæve vores frekvens, få visdom og værktøjer til at løfte os op over den følelse af udmattethed i krop og sjæl, som vi har erfaret hos os selv, vores klienter og medmennesker.

 

Vi har gået vejen og afprøvet værktøjerne, både på os selv og vores klienter, så vi ved vi kan støtte dig med en nulstilling af alt det tillærte, til en ny frekvens; der sætter dig i stand til at stå stærkere end nogensinde i dit eget lys

Den indsigt , kan du nu opleve på egen krop, på denne weekend retræte.  


Er du klar til en fysisk, mental og åndelig opjustering? Til at blive den kærligste lyskriger, der kan gå forrest i denne svære tid? Er du klar til at nulstille og frigive det, der ikke længere gavner dig eller menneskeheden og i stedet hæve din vibration, åbne dit hjerte og stå stærkt i dit egen kraft?

 

LÆS MERE OM RETRÆTET HER