Drop in Yin Yoga hver onsdag kl. 8.45 - 10.00


At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop. Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette hold anvender vi efter behov - massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse. 


Tilmelding til drop in Yin Yoga

Holdet starter op 5/1-22 og fortsætter frem til 29/6-22 ( med undtagelse 16/2, 9/3, 13/4, 1/6)

Tilmelding nødvendig. Tilmelding senest tirsdag aften kl. 20.00 enten via bookingsystemet, pr. sms tlf. 31619195 eller e-mail: cpj.baggaardsro@gmail.com 

Holdet aflyses ved mindre end 2 tilmeldte deltagere. Du kan afmelde frem til tirsdag aften kl. 20.00 

Ved manglende afmelding koster det 125 kr eller 1 klip 


Priser: 

Vær med alle gange frem til 30/6 (6 gange) for 550 kr. eller anvend klippekort

1 klip: 125 kr

3 Klip: 350 kr. 

5 Klip: 550 kr.

10 klip: 1000 kr.

20 klip: 1650 

Klippekortet gælder 6 måneder.


Fordybelsesforløb

Når du vælger at deltage i et forløb, får du mulighed for at komme dybere ind i din yogapraksis, end når du blot dukker op til en yogatime indimellem. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt . De næste fordybelsesforløb:


BevidsthedsYogaforløb, opstart 25/1-22 - 22/3 - 22

Tirsdag d. 25/1 - 22, starter et nyt bevidsthedsyoga forløb op.

På dette forløb arbejder vi med sæsonen.

Igennem yoga, åndedræt, mantra, lyd (gong & klang) essentielle olier & meditationer, arbejder vi på bevare energien og på at holde dig lys og fuld af vitalitet i en kold og mørk tid.

Alle kan være med uanset erfaring og niveau.

Hvor & Hvornår: Vi mødes hver tirsdag fra 25/1 - 22/3 (Med undtagelse af 15/2 & 22/2) kl. 17.15-18.45. Ialt 7 tirsdage hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjölds Allé 42 A, 2100 Kbh Ø.

Pris: 850 kr.

Tilmelding og spørgsmål: sker ved at sende en e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195
Du sikrer din plads ved betaling til mobile pay 30438

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Holdet oprettes ved mindst 5 tilmeldte


Yin Yoga fordybeforløb, opstart mandag d. 7/3-4/4-22

At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop. Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette hold anvender vi efter behov - massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse

vor & hvornår: Vi mødes hver mandag dra 7/3 - 4/4 kl. 17.00 - 18.15. Ialt 5 mandage hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjôlds Allé 42 A, 2100 Kbh Ø

Pris: 600 kr. 

Tilmelding og spørgsmål: sker ved at sende en e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195
Du sikrer din plads ved betaling til mobile pay 30438

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Holdet oprettes ved mindst 5 tilmeldte


Lyscirkel, Forløb med 5 mødegange

Mens vinter bliver til forår, inviterer vi til lyscirkel med energiarbejde i kærlighed, fællesskab, nærvær og følelsen af at blive holdt.

Vi har skabet et kursus-forløb, som er det, vi selv har aller mest brug for i denne tid vi er i lige nu. Vi har brug for fællesskab, næring, at blive holdt, tillid, ekspansion, - og i foråret at blive født på ny. Derfor er vi gået sammen med vores forskellige kompetencer for at skabe dette for os selv og for dig. Vi mødes 5 gange med ca. 3 ugers mellemrum, hvor vi hver gang fokuserer på et nyt tema, som vi så – i den mellemliggende tid, træner.

Vi vil bruge vores forskellige kompetencer, så der vil være øvelser, refleksion, deling, yin yoga, bevidstheds yoga & kundalini yoga, energi arbejde, lydhealing, aromaterapi, arbejde gennem gaven i maven, tapping mv.

Vi mødes følgende datoer fra kl. 14.00 - 17.00
Onsdag d. 2.2.22
Tema "At give slip – fra Ego til Essens"

Mandag d. 21.2.22
Tema "næring og evnen til at modtage"

Mandag d. 14.3.22
Tema "Indre lys"

Onsdag d. 20.4.22
Tema "Ekspansion/genfødsel/newness"

Mandag d. 9.5.22
Tema "Opsamling – power of 8 – at understøtte hinandens nyfødte energier og visioner/intentioner"

Du kan læse om dine undervisere her:
www.kisserpaludan.dk
www.ginaasbjerg.dk
www.peoplesspirits.com
www.christinapraestkaer.dk

Praktisk Information:
Vi mødes på Kronprinsensgade 10, 1 sal
1114 København K

Din investering er 4997 kr.
Tilmeld dig inden 15/1 og få vores early bird pris: 4200 Kr.

Du sikrer din plads i cirklen ved at sende en e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling til konto nummer 08971027801 eller mobile pay 31619195
Tilmelding er bindende og refunderes ikke


Workshops & Events vinter/forår 2022Lyd & Vibration workshops:  


Lyd & Yoga , 3/3-22 Kl. 18.30-21.00

På denne workshop udforsker vi krop, sind og bevidsthed gennem yoga og lyd.
Kombinationen af yogastillinger og vibrationer fra klangskåle renser og harmoniserer din energi og hjælper med at bringe dig tilbage til din naturlige tilstand – til din egen vibration.

Der er ikke noget, du skal ‘præstere’ denne aften.


Vi guider dig ind i stille og blide yogastillinger. Mens du ligger behageligt her, placeres syngeskåle på og omkring dig. De højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen, hjælper dig dybere ind i stillingerne og kan være med til at forløse fysiske spændinger og dybereliggende stress.


Til tonerne fra mantras, klangskåle, krystalskåle, monochords, swaramandala, gonger og andre smukke & hellige instrumenter kan sindet overgive sig og omsluttes af et lydrum, der inviterer dig til at forbinde dig med din dybeste essens og væren.


Vi afslutter med et langt gong- og lydbad, hvor du kan give slip og give dig hen til afslappelse.

Lyd og frekvens healing har mange egenskaber:
- Lydfrekvenser får os ned i en restorativ tilstand og aktiverer kroppens selvhelbredende egenskaber.
- Lyd og frekvenser kan løsne fysiske og energetiske blokeringer.
- Lyd og frekvenser har positive egenskaber på vores helbred. Forskning har vist at lyd og frekvenser har følgende fordele: De kan forbedre vores søvn, virke smertelindrende, reducere stress og uro.

Det praktiske
Hvor: Baggårds Ro
Hvornår: 03/03 2022 kl. 18.30-21.00

Skal du have en plads? Så send en e-mail til Christina på cpj.baggaardsro@gmail.com eller sms 31619195

Pris for denne workshop: 400 kr.

Pris for at deltage på alle forårets 4 LYD & Vibrations workshop: 1650 kr.
Early bird: Du kan komme med på alle 4 Lyd & vibrations workshops til 1500 kr. ved tilmelding inden 22. Februar 22


Lyd & dig workshop 4.4.22 kl. 19.00 – 21.30

Lyd er vibration. Din egen lyd vibration er din sandhed og en smuk vej til selvheling, indre ro og frigørelse.

På denne workshop skal vi arbejde på at afbalancere vores kommunikationschakra, løsne blokeringer ved halsen, nænsomt cirkulere energi og åbne op for vores udtryk, med lyd og vibrationer indefra og udefra kroppen og ind.


Hvad skal der ske:
I et trygt og kærligt rum skal vi blandt andet anvende stemmen og sætte lyd på os selv – udtrykke vores dybeste essens. Du vil imens blive omsorgsfuldt holdt af højfrekvente instrumenter; syngeskåle, krystalskåle, og gongs, der støtter dig i at slappe af og åbne op - fysisk, og for det inde i dig, der måske gør modstand.

Vi bruger også essentielle olier, krystaller og mantra omkring dig, ligesom vi guider dig gennem åndedrættet og blid bevægelse til at afbalancere, rense og åbne for det femte chakra. Når du kan løsne fysiske spændinger og andre blokeringer og lade din stemme og dit halscenter vibreres af lyd, kan du skabe kontakt til dig selv på et dybere plan.

Workshoppen kulminerer med et ekspanderende lydbad, som inviterer dig til at give slip på det, der strammer eller du holder fast i, og til at slappe af og blive ladet op.

Din lyd udtrykker hele dig - til dig selv og til verden. Denne workshop handler ikke om at kunne synge smukt: Det handler om, at vi alle kan udtrykke os selv gennem lyd. Din egen stemme er et kraftfuldt redskab til at forbinde din krop, dit sind og din sjæl. Når du vibrerer din stemme og lader dig selv modtage højfrekvent vibration fra og omkring din krop, kan du gennem lyd opleve at udtrykke hele dig - og se, mærke og høre dig selv på en nye, dyb og sandere måde.


Det praktiske:
Hvor: Baggårds Ro
Hvornår: 04/04 2022 kl. 19.00-21.30

Skal du have en plads? Så send en e-mail til Christina på cpj.baggaardsro@gmail.com eller sms 31619195
Pris for denne workshop: 425 kr. I prisen er inkluderet din helt egen krystal, som du kan tage med hjem.

Pris for at deltage på alle 4 LYD & Vibrations workshop: 1650 kr.
Early bird: Du kan komme med på alle 4 Lyd & vibrations workshops til 1500 kr. ved tilmelding inden 22. Februar 22


Lyd & Kakaoceremoni, 20/5 -22 kl. 18.00 - 20.30

Det er en tid med transformation, nedbrydning - og integration af det nye, der er på vej.

Kom og tillad dig selv at blive holdt, næret, støttet i at give slip, i at åbne op for det, der venter på dig - og til at være, lige som du er. Undervejs, og lige nu.


Det bliver en aften i et mildt og helende rum, hvor du vil kunne opleve at mærke dig selv på en mere bevidst og kærlig måde og åbne dig for at modtage dyb healing. Med Kakao som vores omsorgsfulde guide inviteres du til at være tilstede i dit nu - slippe tankerne og tage imod invitationen til blidt at træde ind i hjertet. Kakao er en blid og kraftfuld plantelærer, der med en hjerteåbnende og helende hånd tager dig ind i en tilstand af meditation. I denne tilstand af væren i hjertet kan du i et trygt rum løsne op for spændinger, der måtte være i og omkring hjertet og slippe det, der strammer - fysisk, følelsesmæssigt og i din inderste kerne.


De smukke og højfrekvente vibrationer fra syngeskåle, gongs og andre instrumenter bringer dig sammen med Kakao til stede her og nu. Lad tonerne skylle ind over dig og igennem dig, vibrere og fintune dit smukke elektrisk ladede energifelt, og giv dem lov til at hjælpe med at bryde op for blokeringer og andet, der måske spænder ben for dine dybeste ønsker og glæde.


Forbered dig til aftenen ved at:

  • Drik rigeligt med vand på dagen og undgå at drikke kaffe/koffein
  • Kom helst på en tom mave for at bedre optagelsen og en fuldere virkning af Kakao
  • Kakao fremmer både din sundhed og dit humør, og stimulerer også hjertets kredsløb og nervesystemet på en intensiv måde. Hvis du tager antidepressiv medicin, har forhøjet blodtryk og/eller har problemer med hjertet, og godt kunne tænke dig at deltage, beder vi dig om at undersøge, om det fungerer for dig at indtage Kakao, før du tilmelder dig.

Medbring: Noget at skrive med og en notesbog, til hvis du ønsker at notere indtryk eller andet ned i slutningen af aftenen.


Det praktiske:

Hvor: Baggårds Ro

Hvornår: 20/5 2022 kl. 18.00 - 20.30

Pris: 425 Kr.

Pris for at deltage på alle 4 LYD & Vibrations workshop: 1650 kr.
Early bird: Du kan komme med på alle 4 Lyd & vibrations workshops til 1500 kr. ved tilmelding inden 22. Februar 22


Lyd & Chakra afbalancering, 15/6-22 kl. 18.30 - 21.00

(mere info følger) 


Pris for at deltage på alle 4 LYD & Vibrations workshop: 1650 kr.
Early bird: Du kan komme med på alle 4 Lyd & vibrations workshops til 1500 kr. ved tilmelding inden 22. Februar 22


Du sikrer din plads ved indbetaling via MobilePay til: 31619195 (Christina Præstkær Jørgensen)
Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Bliver du forhindret, er du velkommen til at videregive din plads til en anden


Lysevent 


Lysevent 24. April 2022 kl. 14.00-17.00  i Unitarernes Hus

Kom og tune ind sammen med os. Mærk lyset og kærligheden - som den højeste og fineste frekvens i dit hjerte.

Vi, Gina Asbjerg, Kisser Paludan, Christina Præstkær, Mette Peoples og Anette Toftgård, har skabt denne eftermiddag, med den intension, at give dig en oplevelse af din sjæls kald - hvor du kan blive næret gennem healende meditationer, mantraer og healing af det, der kunne blokere i dit system.

Det bliver en eftermiddag med forkælelse, omsorg og næring til hele dit system.

Vi kommer til at arbejde med balancering af alle chakraer, med et særligt fokus på hjertet og halsen, der bl.a. repræsenterer vores evne til at udtrykke os autentisk i verden. Ligeledes vil vi sammen, i kærlighed, slippe alt det som der ikke længere tjener os, så vi kan gøre plads til nye, smukke måder at være i livet på.

Vi samler os og holder hinanden i en tid, hvor vi har brug for fællesskaber, forbundethed og kærlig omsorg.

Medbring gerne ekstra sokker og tæppe...

Vi glæder os til at se dig.

Køb af billetter:

https://billetto.dk/e/lysevent-billetter-586281

https://facebook.com/events/s/lysevent/4592445394206584/