Fordybelsesforløb


  • "Ind i din essens" fordybelsesforløb, 5 tirsdage fra 6/9-4/10 2022 kl. 17.00 - 19.00


"Ind i din essens" er et fordybelsesforløb, der er skabt ud fra min mangeårige erfaring som yogalærer og lyd behandler. Vi arbejder med at hæve vores bevidsthed og vores frekvens igennem kroppen med elementer fra klangyoga, kundalini og yin yoga traditionerne. Vi anvender åndedrætsteknikker, mudras, meditation, mantra og inddrager elementer fra aromaterapi, lydhealing og stemmens kraft.


Alle ovenstående teknikker anvendes for at frigøre os fra vores sædvanlige tankemønstre og handlemåder og i stedet åbner os for nye opfattelser og muligheder. Ved at fordybe os og praktisere yoga med bevidsthed, ro og frihed kan du vække og forbinde dig med din indre essens og langsomt ændrer dit liv!


”Essensen er den kerne i ethvert menneske, der giver identitet og mening, og som rækker ud over egoets basale behov for sikkerhed, relationer og status. Det er kilden til meningsfuld lykke og behovet for at gøre en forskel i den større sammenhæng. Essensen er kernen i mennesket, det i os, som forbinder os med den større helhed, som vi er en del af. Vi har alle et unikt bidrag til helheden - noget som udvikler det gode, det sande og det skønne i verden. Vores dybeste essens er forbundet med oplevelsen af dyb meningsfuld lykke, at komme helt hjem i sig selv og i verden”.


Når du vælger at deltage i et forløb, får du mulighed for at komme dybere ind i din praksis. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt .

Det næste fordybelsesforløb starter op:

Tirsdag d. 6/9 – 22


Vi mødes følgende tirsdage kl. 17.00 - 19.00

Datoer:
6,13,20,27 september &
4. oktober

I alt 5 tirsdage af 2 timers varighed, hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjölds Allé 42 A, 2100 Kbh Ø.


Pris: 1500 kr.

Early Bird: Tilmeld dig inden 16.8.22 og kom med til 1250 kr. 


Alle kan være med uanset erfaring og niveau.

Tilmelding og spørgsmål: sker ved at sende en e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195

Du sikrer din plads ved betaling til mobile pay 30438

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.

Forløbet oprettes ved mindst 5 tilmeldt
  • Yin Yoga fordybelses forløb, med opstart 6/9 - 4/10 2022 kl. 08.30-9.45


At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde.

Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop.

Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne.

Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette hold anvender vi efter behov - massage bolde, essentielle olier & lyd (Gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse


Hvor & hvornår: Vi mødes hver tirsdag fra 6/9 - 4/10 kl. 19.15 - 20.30. Ialt 5 tirsdage af 75 min varighed, hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Allé 42 A, 2100 Kbh Ø


Pris for : 850 kr.
Early Bird: Tilmeld dig inden 16.8.22 og kom med til 750 kr.


Tilmelding og spørgsmål: Ved e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195
Du sikrer din plads ved betaling til mobile pay 30438
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Holdet oprettes ved mindst 5 tilmeldte