Yin Yoga hver onsdag kl. 8.45 - 10.00


At give sig selv Yin Yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop. Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette hold anvender vi efter behov - massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse. 


Tilmelding til Yin Yoga

Grundet CoVid19 er tilmelding nødvendig. Tilmelding senest tirsdag aften kl. 22.00 enten via bookingsystemet pr. sms tlf. 31619195 eller e-mail: cpj.baggaardsro@gmail.com 

Holdet aflyses ved mindre end 2 tilmeldte deltagere. Du kan afmelde frem til tirsdag aften kl. 22.00 

Ved manglende afmelding koster det 125 kr eller 1 klip 


Priser

Drop in Klasser: 125 kr 3 intro Klip: 225 kr. 5 Klip: 550 kr. 10 klip: 1000 kr. 20 klip: 1650 

Klippekortet gælder 6 måneder.

_______


Fordybelsesforløb

 

Når du vælger at deltage i et forløb, får du mulighed for at komme dybere ind i din yogapraksis, end når du blot dukker op til en yogatime indimellem. Med et forløb vælger du at dedikere tid til din egen personlige rejse og give dig selv mulighed for at udvikle dig både fysisk, mentalt og spirituelt Bevidstheds yoga forløb - Chakra systmet 

På dette fordybelsesforløb dedikerer vi 7 tirsdage til at arbejde med chakraernes energier og deres healende visdom. 

Gennem yoga stillinger, åndedrættet, meditation og lyd stimulerer og balancerer vi energiflowet gennem hele kroppen. Vi arbejder på at åbne og rense chakraerne og på at skabe mental og emotionel balance i vores sind og krop. At arbejde med disse energier giver os mulighed for at åbne op for en dybere bevidsthed til os selv, vores liv og vores yoga praksis. 


Hvor & Hvornår: Vi mødes hver tirsdag fra 25/5 - 6/7 2021 kl. 19.00 - 20.30 hos Baggårds Ro.  I alt 7 tirsdage. Pris: 850 kr. 

Tilmelding: På cpj.baggaardsro@gmail.com eller 31619195
Du sikrer din plads ved at sende mig en e-mail og betaling til mobile pay 31619195 eller konto overførsel 0897 08971027801
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke. 

Vi satser på at mødes fysisk hver gang. Såfremt vi bliver forhindret grundet Covid-19 situationen, laver vi erstatningsgange eller fortsætter undervisningen online.

Du kan læse mere om forløbet her


________


Workshops, sommeren 2021

 

FREDAG DEN 21. MAJ 2021 KL. 16.30 -19.00  

AromaYoga Workshop – ”Grounding” 

På denne workshop bruger vi blid yoga, meditation, lydhealing og essentielle olier at styrke kroppens naturlige afgiftningsprocesser og gøre kroppen klar til den kommende sommerperiode. 

Ifølge traditionel kinesisk medicin, hører maj måned under "træelementet". Vi vil derfor have fokus på at skabe god kontakt til vores rødder og til jorden, så vi kan styrke vores energi gennem jordens saft og kraft. Med et solidt fundament kan vi blomstre i glæde. 

Vi anvender certificerede rene terapeutiske olier og blid yoga til at give vores krop et boost. De essentielle olier er naturens egen healing til os. Yogastillingerne og olierne er nøje udvalgt så de understøtter vores rejse. Hver har de deres unikke evne og sammen arbejder de for at styrke din jordforbindelse. 

Hvor: Baggårds Ro 
Hvornår: Fredag d. 21/5 kl. 16.30 -19.00 
Pris: 450 kr. eller gavekort/tilgodebevis 

 
Du sikrer din plads ved at sende mig en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling på MP 31619195 

eller konto overførsel 0897 08971027801 

 
Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Såfremt regeringens restriktioner forlænges udskydes workshoppen eller der udstedes et tilgodebevis. 

Du kan læse mere om eventen her

 

MANDAG DEN 24. MAJ 2021 KL. 18.30 - 21.00  


Lyd & vibration - Vibrer med lydyoga & gongbad 

 

På denne workshop kombinerer vi blid yoga & lyd. 

Kombinationen af syngeskåle, gongs og yoga giver dig mulighed for at opleve lyd med alle sanser. Et fortryllende lyd rum, der inviterer dig til at slappe af og forbinde dig med din dybeste essens og til bare at være. 

Vi guider dig ind i stille, blide yoga stillinger, mens du modtager lyd healing fra syngeskåle og gongs. Mens du ligger i stillingerne placeres syngeskåle på og omkring dig. Klangskålene anslås blidt og de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og kan forløse dybereliggende stress & spændinger.
Vi bringer dig på en lydrejse fra tonerne fra syngeskåle, rainsticks, ocean drums, vind gongs og andre forskellige instrumenter og afslutter workshoppen med et langt gongbad. 

Lyd & frekvens healing har mange positive virkninger og kan blandt andet være med til at skabe ro og reducerer fysiske og psykiske spændinger i krop & sind . 


Hvor: Baggårds ro
Hvornår: 24/5 kl. 18.30 – 21.00

Pris: 400 kr. eller brug af tilgodebevis


Tilmelding til Christina på 31619195 eller cpj.baggaardsro@gmail.com
Du sikre din plads ved indbetaling på mobilepay 31619195 


Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes. Forlænges restriktionerne tilbydes en erstatningsdato eller et tilgodebevis. Grundet Corona er der begrænset antal pladser 


 

ONSDAG DEN 2. JUNI 2021 KL. 18.30 - 21.00  

AromaYoga Workshop - Frihed & Glæde 

 

På denne workshop bruger vi blid yoga, meditation, lydhealing og essentielle olier at gøre dig klar til den kommende sommer periode.
Ifølge traditionel kinesisk medicin, hører juni måned under "ild elementet".
Som i naturen, får de frø, du har såret i løbet af foråret, mulighed for at blomstre. Ild elementet er eksplosivt og vigtigt for vores indre glæde, passion og skaberevne. 

Vi anvender certificerede rene terapeutiske olier og blid yoga til at give vores krop et energisk boost. De essentielle olier er naturens egen healing til os. Yogastillingerne og olierne er nøje udvalgt så de understøtter vores rejse. Hver har de deres unikke evne og sammen arbejder de for at styrke din indre glæde, kraft og skaberevne. 


Hvor: Baggårds Ro
Hvornår: onsdag d. 2/6 - 21 kl. 18.30-21.00
Pris: 450 kr. eller gavekort/tilgodebevis


Du sikrer din plads ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling på MP 31619195
eller konto overførsel 0897 08971027801
Tilmelding er bindende og refunderes ikke. Såfremt regeringens restriktioner forlænges udskydes workshoppen eller der udstedes et tilgodebevis. 

 

TORSDAG DEN 24. JUNI 2021 KL. 18.30 - 21.00  

Lyd & vibration - Oplev din dybeste vibration igennem stilhed og gong nidra 

 

Vær i stilhed & lyd 

 

Alt har en vibration, en målbar frekvens, og stilhed er den højest vibrerede frekvens i universet. 

Ankom til denne 2.5 timers workshop i stilhed - forbered dig op til ankomst på at trække din opmærksomhed indad ved at mindske de indtryk, som dine sanser konstant forholder sig til. Læg fx telefonen fra dig, sluk computeren, lad musikken i anlægget og bogen på hylden vente lidt - og, hvis du kan, vær for dig selv, i dit eget selskab. 

Når du minimerer ydre stimuli og skaber ro omkring dig og indeni, skaber du et rum, hvor du (endnu) bedre kan høre din egen indre stemme. Opmærksomheden i nuet hjælper til at kunne være med det, der er - lige som det er - og til at skabe plads, til at nyt kan opstå. 


I denne workshop vil du blive guidet dybere og dybere ind i dette stille rum i dig selv gennem blide stræk, der løsner kroppen (så sindet kan slappe af), åndedrætsøvelser, meditation, sanseøvelser og vibration i flere former. En urrytme inviteres til at vække i dig, hvorfra du kan sætte sindet fri til neutralt at være og at lade sig bære og bevæge af tonerne og vibrationerne i en dybdegående gong nidra-session. Her vil instrumenter som syngeskåle, rainsticks, ocean drums, vind gongs og større gongs i et gongbad af holistisk resonans krystalisere vibrationerne og energien, der er blevet åbnet op for gennem alle de foregående workshops og gennem hele denne ene workshop og åbne rum for, at alle dine celler kan synge, og dyb healing kan finde sted. 

Den dybe, afslappede tilstand på stadiet mellem at falde i søvn og forblive vågen skaber en kreativ åbning, hvor energi kan bevæge sig og forløses, nye indsigter kan finde vej og en klarere bevidsthed kan lande i dig. 


Pris: 400 kr.
Tilmelding: Send en mail til cpj.baggaardsro@gmail.com. Du sikrer din plad ved betaling til MP 31619195 eller ved brug af tilgodebevis

Tilmelding er bindende og kan ikke refunderes. Forlænges restriktionerne kommer der er erstatnings dato eller man kan modtage et tilgodebevis. Grundet Corona er der begrænset antal pladser.