Midsommer event 

Når solen står højest på himlen og dagene er fulde af lys, er energien super potent til at skabe vækst og lukke op for alt det nye.

Energien trækker mulighederne helt tæt på, og du kan virkelig få lov at se og mærke dem.


I disse energier åbner vi op for et fuldstændig magisk event, hvor der er fokus på din vækst og blomstring.

Det gør vi bl.a. gennem at arbejde med timelines. Timelines er både timelines, som holder os tilbage fra at se og gå med de muligheder, som ligger klar og venter på at vi bliver klar.

Hvis ikke du kender til timelines, så er det oversat "tidslinjer." Tidslinjer har ikke kun noget at gøre med vores fortid og tidligere liv - det har det også- men tidslinjer kan også være gamle mønstre, der har bundet sig fast i os, gamle historier som vi går og fortæller os selv, men som ikke er et match til de nye muligheder, de nye timelines, som vores sjæl ønsker at skabe med os. 

Vi ser dette event som et træ, der er i vækst, som er klar til at springe ud i fuld flor. Derfor skal vi ned og arbejde med rødderne, vi skal ned og arbejde med de ting, der skal styrke os. 

Vi starter med at trække den potente midsommer energi ind i vores krop, så vi virkelig kan bruge den.

 

Derefter cleares timelines, som vi ser som ”efeu”, der har snoet sig op af træets stamme og dræner os, så vi ikke blomstre så meget, som vi  ville kunne, hvis disse efeu ikke var der.

Derfor skal vi ind og cleare dem, sådan så energien fra rødderne nu kan flyde frit, flyde hele vejen op og skabe den her WAUW effekt helt ud i  træets krone, så hver eneste lille blomst, hver eneste lille mulighed, kan spring ud og blomstre.

 

Og det skal vi også ind at se på. Vi skal se på, hvilke muligheder der ligger til dig. Det vil ske på den måde, at der vil være 3 døre, 3 muligheder, der vil blive præsenteret for dig. Den potente midsommer energi  gør, at du har mulighed for at mærke ind i, hvad er det for en mulighed, du ønsker at gå med. Hvilken mulighed har du mest energi på lige nu.

 

Der bliver fokus på energien, vi skal ind og slippe, så der kan blive plads til energien, til at vi kan blomstre, og at vi får lov at se de nye muligheder, så vi kan gå med dem. 

 

Vi forstærker effekten af vores arbejde, ved at bruge stemmen, klang,  kroppen og blid bevægelse, så det hele får lov at manifestere sig på smukkeste vis.

 

Det er en vækst at gå fra at skabe ”hele dig”. Midsommer energi er så potent til denne skabelse. Det bliver virkelig magisk.

 

Så se dig selv som dette smukke træ, der får lov at trække energien ind i dig, fjerne det, der gør, at du ikke kan stå i fuldt flor, at du ikke kan tage det space, som du gerne vil. Du får lov til at blomstre. Men ikke nok med det, så får du lov til at se de muligheder, som du kan arbejde med, som din sjæl gerne vil præsentere dig. Oveni støtter vi op med alle de ting, der gør, at du kan lande det hele så blidt, så kærligt og alligevel så powerfuldt.

Så når du går herfra, så står du virkelig i den stærkeste kraft af dig til at gå med de muligheder, som din sjæl kalder på, som dit hjerte hvisker blidt til dig.

 

Vi glæder os til at dele denne smukke aften med dig.

 

 

Kærligst Christina & Eliane

 


Elliane Tinet 

Christina Præstkær 

Det praktiske


Tid

Vi mødes fredag d. 23. Juni kl. 19.00 – 22.00*

Vi flyder med gruppen og dagens energi, så sluttidspunktet kan variere lidt.


Sted

Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Allé 42H, 2100 Kbh. Ø


Pris

375 kr. frem til 1/6. Derefter koster det 450 kr.


Book din plads ved at sende en mail til os på cpj.baggaardsro@gmail.comeller sms på tlf. 31619195.


Du sikre din plads ved indbetaling til MP 30438

Din booking er bindende og kan ikke refunderes. Hvis du bliver forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads videre til en anden.