Yin Yoga


Yin Yoga er at tage en pause fra hverdagens gøremål med tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde. Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen.
Gennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, der ikke længere gavner dig - følelsesmæssigt og fysisk.  

Yin Yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne. Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette forløb understøttes yogaen af massage bolde, essentielle olier & lyd (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejse.Kundalini Yoga


Kaldes også ”Bevidsthedens yoga”. Det er en yogatype, som ved hjælp af enkle redskaber hjælper med at afbalancere nervesystemet, kirtelsystemet samt styrker krop og sind. I Kundalini yoga arbejdes der på at øge flowet af vitalitet og livskraft, på at øge din bevidsthed, og på at styrke din intuition ved brug af aktive, dynamiske og meditative yogasæt, åndedrætsteknikker, meditationer med og uden mantraer samt dyb afspænding og afslapning. 
De helbredende virkninger af Kundalini yoga er blevet bevist af mange studier på store hospitaler; feks. har flere svenske universitetshospitaler rapporteret gode resultater med Kundalini yoga for både stress og hjertepatienter. 
I Kundalini Yoga, arbejdes der med faste yogasæt kaldet kriyas. En given kriya har et helt specifik formål og en særlig hensigt. Jeg underviser i Klassisk Kundalini Yoga,  Kundalini Yoga for kvinder, Stress & Vitalitet,  Chakra Kundalini Yoga & graviditet og efterfødselshold.
Kundalini Yoga for gravide


Under en graviditet begynder kroppen at forandre sig. Med yoga i graviditeten udvikler du kontakten til din krop og hjælper med at forebygge fysiske gener. Følelser og tanker om det nye liv, du er ved at skabe, fylder hos de fleste kommende mødre og til graviditets yoga inviterer vi ind i et rum, hvor du kan slappe af og forberede både krop & sind på fødslen.

 Efterfødsels Kundalini yoga


Efterfødselsyoga og afspænding giver dig fornyet energi og overskud til at tilbringe tid med din baby samtidig med, at du træner kroppen skånsomt og effektivt.

Både graviditet og fødsel kan være en hård omgang for kroppen. Under din graviditet er dine lige mavemuskler skubbet ud til siden for at give plads til din baby. Den øgede vægt lægger et naturligt og ekstra pres på din bækkenbund samt på dine ben og fødder.

Til efterfødselsyoga sætter vi derfor fokus på at genopbygge bækkenbunden, på at styrke din mavemuskulatur og på at frigive spændinger i lænd, skuldre og nakke.  Hver lektion afsluttes med en afspænding.  

Mens du skånsomt styrker kroppen på yogamåtten kan din baby ligge ved siden af og kigge på eller måske snuppe en lur. Alt er tilladt, når man er med mor til efterfødselsyoga. Du kan deltage i dette kursus otte uger efter din fødsel.Klang Yoga - Yoga fuld af lyd & glæde


Klang Yoga er en dejlig blanding af yoga og lyd . Klangskålene er aktivt integreret i yoga lektionen. Kombinationen af sangskåle, gongs, mantraer sammen med yogastillingerne giver dig mulighed for at opleve lyd med alle sanser. Klangen og vibrationerne fra lyden, der skabes, har en afslappende effekt . Et helbredende, fortryllende lydrum - der inviterer dig til at slappe af og forbinde dig til din dybeste essens og til bare at være. Lydene fra klangskålene hjælper dig til at komme dybere ind i stillingerne og til at komme i resonans med sin egen rytme. Klang Yoga kan reducere fysiske og psykiske spændinger og hjælpe med at skabe ro i sindet. Klang Yoga er et fantastisk redskab til at finde din indre ro.Firma Yoga

 

Mange, der arbejder på kontor, har spændinger i kroppen som følge af mange timers stillesiddende arbejde foran computeren. Arbejdsopgaver og deadlines, der skal nås, sætter pres på medarbejderne både psykisk og mentalt.

Yoga er et holistisk redskab, der hjælper med at skabe balance i krop og sind. Yoga kan være med til at forebygge og mindske stress og sygefravær på arbejdspladsen. En eller to yogasessions om ugen kan være med til at give fysisk, mentalt og psykisk overskud, styrke, smidighed, velvære og motivation.

Ugentlig yoga løsner op for spændinger i kroppen og giver øget velvære, ro, balance og mentalt fokus.

 

Yogaundervisningen er som udgangspunkt af 60 - 90 minutters varighed. For at få størst udbytte af yogaen, anbefaler jeg altid et fast forløb, hvor jeg kommer og underviser 1-2 gange om ugen. Jeg tilrettelægger undervisningen efter jeres behov, deltagernes niveau og instruerer grundigt i stillingerne, så alle kan følge med.

 

Ønsker I tilføjelser i form af fx klangmassage eller aromatouchmassage, kan vi skræddersy en løsning til netop jeres virksomhed.Enetimer


Der kan være mange grunde til at vælge enetimer. Måske kan du ikke få et ugentligt hold til at passe ind i hverdagen. Eller også har du bare lyst til at få undervisning, der passer til præcist der, hvor du er i livet. For nogle kan det også være svært at starte på et hold, hvor man skal forholde sig til andre mennesker.  Derfor kan enetimer være en god løsning.

 

Enetimer aftales med udgangspunkt i dine ønsker. Sessionerne foregår efter fælles aftale.

Ved enetimer får du dit eget personlige program, som er tilpasset dit aktivitetsniveau og den tid du vil bruge på din yogapraksis.