Yoga retræter 

"Retræte" betyder tilbagetrækning - væk fra det daglige liv, for at være stille, fordybe sig og vende opmærksomheden indad.


På en retræte kan du være alene eller sammen med andre, hvor vi bruger tiden på yoga, meditation, stille vandringer, læsning og reflektionMinimum en gang om året, går jeg selv i retræte. Tager væk fra dagligdagens gøremål, for at få klarhed over mit liv – hvor er jeg nu? Hvad ønsker jeg at mine næste skridt skal være ? Jeg gør det for at have fingeren på pulsen ift. til at skabe det liv der er vigtigst for mig og for at mine til- og fravalg er i overensstemmelse med det menneske jeg ønsker at være.


”I roen er der mulighed for at komme i kontakt med sit inderste, sine drømme og måske sin vej”.

 

Retræte, betyder at ”trække sig tilbage” – trække sig fra livets travlhed og udfordringer, med det formål at give dig selv plads og tid til at reflektere over de dybere aspekter i livet.

Retræte tilbyder et pusterum til at ”stresse af”, genvinde roen og mærke dig selv igen. Det er en rejse ind i dig selv og det er her livets svar skal findes.

 

Fordi vi ikke kan skabe det liv vi ønsker fra en udpint, udmattet og udbrændt tilstand. ”

 

Der findes mange forskellige typer retræter med forskellige længde, ”temaer” og indhold.


10 – 11 juni invitere jeg på ”midsommer retræte” hvor vi fejrer livet og naturen. Solen står her på sit højeste og dens glans hjælper os til at se vores liv klart . Vi arbejder med elementerne jord, luft, ild og vand igennem yoga, lydhealing, meditation, saunagus og havdyp. 
Til efteråret, rejser inviteres du på en indre og ydre rejse – hjem til dig selv til den grønne oase El Botanico i Spanien. Omgivelser, der giver muligheden for at koble af fra ydre verden og for en stund connecte med din indre verden. Her synker vi ind i os selv igennem yoga, meditation, stille vandringer i naturen , kontemplation og fordybelse.