Klang massage & vokal lydhealing


Til dig, der ønsker

  • At finde ro, nærvær og mindske tankemylder
  • Dyb afspænding af krop, sind og nervesystem


I klangmassage anvender jeg tibetanske klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding. 

 

Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle) med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.  

 

Klangskålene placeres omkring dig eller på dig, de slås blidt an, hvorefter de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og giver fysisk såvel som mentalt velvære. En stor del af kroppen består af vand. Skålenes vibrationer sætter kroppens væv og væske i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance. 

 

De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter. En fredfyldt og æstetisk nydelse at få denne form for behandling - et bad i naturlig vellyd. 

 

Klangmassagen kan kombineres med vokal lydhealing, hvor det findes relevant. I vokal lydhealing bliver min stemmes vibrationer det redskab, der går ind og får stagneret energi i bevægelse. Når jeg mærker en ubalance, finder jeg intuitivt frem til de lyde der får energien til igen at flyde lidt mere frit.  


Session af 45 min. varighed: 750 kr.

Session af 60 min. varighed: 1050 kr. 

Session af 90 min. varighed : 1250 kr. 

 

Derudover skal du sætte ca. 10-15 min af til en indledende & afsluttende samtale. 

 

Du kan booke din tid på tlf. 31619195 eller pr. e-mail cpj.baggaardsro@gmail.com