Klang massage & vokal lydhealing


Til dig, der ønsker

  • At finde ro, nærvær og mindske tankemylder
  • Dyb afspænding af krop, sind og nervesystem


I klangmassage anvender jeg tibetanske klangskåle til at give en dyb, balanceret og meditativ afspænding. 

 

Klangmassage er enkel, smuk og samtidig en avanceret behandlingsform, hvor vi kombinerer lyden fra nøje afstemte og kvalitetssikrede klangskåle (tibetanske syngeskåle) med moderne videnskabelig indsigt i lydbølgers og vibrationers harmoniserende virkning på krop og sind.  

 

Klangskålene placeres omkring dig eller på dig, de slås blidt an, hvorefter de højfrekvente vibrationer forplanter sig i kroppen og giver fysisk såvel som mentalt velvære. En stor del af kroppen består af vand. Skålenes vibrationer sætter kroppens væv og væske i blide svingninger, der giver en dyb og afspændende indvending massage. Behandlingen kan hjælpe med at løsne op for spændinger, blokeringer og genskabe balance. 

 

De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter. En fredfyldt og æstetisk nydelse at få denne form for behandling - et bad i naturlig vellyd. 

 

Klangmassagen kan kombineres med vokal lydhealing, hvor det findes relevant. I vokal lydhealing bliver min stemmes vibrationer det redskab, der går ind og får stagneret energi i bevægelse. Når jeg mærker en ubalance, finder jeg intuitivt frem til de lyde der får energien til igen at flyde lidt mere frit.  


Session af 45 min. varighed: 750 kr.

Session af 60 min. varighed: 1000 kr. 

Session af 75 min. varighed : 1175 kr. 

Session af 90 min. varighed: 1350 kr. 

 

Derudover skal du sætte ca. 15-20 min af til en indledende & afsluttende samtale. 

 

Du kan booke din tid på tlf. 31619195 eller pr. e-mail cpj.baggaardsro@gmail.com  

Behandling foregår pt. i mit private hjem på Østerbro. 


"Behandlingen var noget af det mest kraftfulde jeg nogensinde har oplevet Skålene bragte mig i ro, jeg landede i rummet og kroppen, og især de meget langsomme strøg ned af benet gjorde underværker og kombinationen af din vokale lydhealing føltes som en ekspansion af kroppen - som en svamp der suger til sig Det var SÅ fantastisk"


Maria Vargas 

En kæmpe, kæmpe stor TAK for den skønneste klangmassage og healing i går. Jeg ville lige vente med ar skrive til dig til jeg har mærket effekten, og jeg har bare været fyldt op af god energi og lethed. Jeg havde sat mig for at male træværk, og det gik som en leg. Tusind tak igen for en helt vidunderlig oplevelse. Din energi er varm, inspirerende og healende


Eva

EFFICIENT & CREATIVE


“This is a paragraph that you can use to type in a quote from one of your previous or current customers. In this way you can prove your qualifications to your visitors”


Name of reviewer

- Reviewers company