Dagsretræter 


Alle dagsretræter er pt. afholdt. 

Hvis du vil informeres når der kommer nye retræter på programmet, bedes du kontakte mig. Til dig der søger og allerede ved at svarene er indeni dig selv. Til dig der ved, at vi allerede er i den Nye tid med høje energier også kaldet 5 dimension, hvor vi har muligheden for at være medskabende.

Føler du at det er svært at holde energien høj - og ryger du ofte ned  i 3.dimensions drama og dualitet?

Vi Hanne Overgaard, Christina Præstkær, Mette Peoples og Gina Asbjerg er også på denne rejse. Det ligger i menneskets DNA at søge mod lyset.

 

Vi ved ligesom du at svarene, kærligheds frekvensen og lyset og dit livs flow, findes indeni dig. Du skal være lyset, kærligheden og så kommer svarene og flowet af sig selv.

 

Har du lyst til en lørdag i Alkymismens tegn? Der vil vi 4 guide dig til en afbalancering - tilbage til din oprindelse som det fuldkomne menneske, der er ren essens og ren kærlighed.

 

Du vil i løbet af denne dags retræte modtage en individuel afbalancering og kinesiologisk test, hvor der fjernes blokeringer, overbevisninger, modstand og traumer, der blokere din essens som det fuldkomne menneske.

Du vil få reaktiveret din ”indre alkymist” igennem Hologrammet og ”det fuldkomne menneske” igennem Pentagrammet, begge kanaliseret og formgivet af Hanne.

 

Vi arbejder på at skabe en afbalancering af det maskuline og feminine element i os, igennem blidt bevægelse, dans, kreativitet, meditation lydhealing, essentielle olier og en ild ceremoni.

Vi skaber en overgang - så vi kan fastholde vores krop og sind konstant i 5 dimension.

 

Vi glæder os til guide dig igennem dagen. Vi mødes lørdag d. 20/8 kl. 09.30 - 17.00 hos Spirit House, i Hanne Overgaards dejlige atelier og have, i det nature skønne Gilleleje. Adresse: Markvænget 8, 3250 Gilleleje

 

Vi sender dig lidt praktisk information i dagene op til retræten, men medbring gerne; varmt tøj, madpakke til dagen, yogamåtte, tæppe, evt. meditationspude eller pølle, papir og pen.

Vi sørger for snacks og te.

 

Din investering er 1500 kr.

Du sikrer din plads ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling til 0897 1027801 eller Mobil pay 31619195.

Tilmelding er bindende og bliver ikke refunderet. Bliver du forhindret, er du velkommen til at inviterer en anden i dit sted.  • Den opstigende sjæls rejse - del 2 - dagsretræte 11.11.22 kl. 11 - 17.00, Gilleleje (afholdt)

“Din sjæl har ligget som et gammelt negativ, der ikke er blevet fremkaldt endnu. Vi har stået alt for længe i mørkekammeret - men nu er tiden inde til, at din sjæl skal fremkaldes i det fuldkomne billede”


Vores verden opleves som værende i kaos. Vi lever i en udfordrende tid, der i den grad stiller krav til et indre paradigmeskifte.


Vi, Hanne Overgaard, Gina Asbjerg, Mette Peoples og Christina Præstkær, har sammen skabt en platform, hvorfra vi skal forløse og slippe, det der ikke længere gavner os og i stedet give plads til at skabe hellig helhed.

Vi må bevidstgøre vores tids udfordringer. Lære at opløse og slippe vores egne og det kollektive tyngdefelt, og hæve vores bevidsthed til et højere frekvens niveau.

Denne dag, skal vi kalibrere kroppen og skabe indre transformation, så kroppen kan huse og støtte den opstigende sjæl på denne rejse.


Frygt og ensomhed, gør det svært hæve vores vibration. Så nyrerne skal kickstartes, bugsytkirtlen der længe har arbejdet helt fejlcastet skal transformeres, og vi skal i kontakt med, hvad vi i sandheden vibrerer.

Vi forbinder os til nye dimensioner igennem Hannes nyeste Hologram og derfra vi arbejde med alt, lige fra kinesologi, gaven i maven, yogaøvelser, meditation og indre energiarbejde til lyd healing igennem hellige instrumenter, mantra sang og stemmens kraft.


Vi har et valg – hvad vælger du?


Vi glæder os til at guide dig igennem dagen. Vi mødes fredag d. 11/11/22

kl. 11 – 17.00 hos Spirit House, i Hanne Overgaards dejlige atelier, i det nature skønne Gilleleje. Adressen er Markvænget 8, 3250 Gilleleje

Vi sender dig lidt praktisk information i dagene op til dagen, men medbring gerne; varmt tøj, madpakke til dagen, tæpper, meditationspude eller pølle, papir og pen. Vi sørger for snacks og te.


Din investering er 1500 kr.

Har du ikke været med på Den opstigende sjæls rejse del 1, vil du ved din tilmelding modtage en lille hjemmeopgave, der forbereder dig til dagen. Derudover skal du på selve dagen møde kl 10. så du kan modtage en individuel afbalancering og kinesiologisk test. Dette koster et lille tillæg på 200 kr.

Du sikrer din plads ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling til 0897 1027801 eller Mobil pay 31619195.

Tilmelding er bindende og bliver ikke refunderet. Bliver du forhindret, er du velkommen til at inviterer en anden i dit sted.


  • Chakra afbalancering - dagsretræte 12.11.22 kl. 10.00 - 17.00 (afholdt)

Tænd dit indre lys, mens vi træder ind i vinterens ro & mørke


Vintertid er en mørk tid, hvor vi helt naturlig trækker os mere ind i os selv. 

Vi inviterer til en dag, hvor du aktivt kan være i din tilbagetrækning og i et trygt rum kan vende fokus mod dine indre energicentre og tænde dit lys indefra og ud.


Når vi følger naturen og moder jords naturlige rytme er de naturlige impulser 

- fordybelse, tilbagetrækning, langsommelighed, restitution og refleksion 


På retræte fra hverdagen. 

I en hverdag, der ofte er fyldt med praktik, travlhed, bimlende mobiltelefoner, notifikationer her og der, madpakkesmørreri, mails og vasketøj der hober sig op, møder, bilkøer, indkøb før lukketid. Måske din liste over tilbagevendende gøremål ser lidt anderledes ud - føj selv flere til - men ja, det kan let blive en lang liste. Og de fleste af os sukker efter at trække os en smule fra hverdagen af og til og sunde os. 


Din energikrop bliver lille, tæt og ‘tung’

Når du har travlt og bruger din energi uden måske altid lige at få ladet op, så påvirker det dig - det kan være, du har oplevet det på fx din koncentration, dit mentale overskud og måske din søvn? Men det påvirker altså også din frekvens. Du har en energikrop: Den vibrerer på en frekvens, som er helt unik for dig. Når du får brugt mere af dig selv, end du får fyldt dig selv op igen, bliver din frekvens lavere - det er som om din energi trækker sig sammen og bliver meget mere kompakt og ‘tung’. Hver en del af din fysiske og energetiske krop har sin egen 

unikke resonansfrekvens eller vibrationshastighed. 

Når dele af dig ikke er i harmoni, påvirker det hele dig  - fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.


Ordet retræte betyder tilbagetrækning. Det er en gammel tradition, at mennesker har trukket sig tilbage fra hverdagens gøremål for at besinde sig på livet og forholdet til det, der er større end os selv. 


Lørdag d. 12 november holder vi rum til, at du kan trække dig tilbage. Stemple ud af ansvar, roller, historier og i stedet tappe ind i dig selv og i den energetiske intelligens, der ligger til rådighed i dine chakraer, skabe balance indefra og give dig selv et helende energiløft. 

Vi tager dig igennem en dag med guidet fokus, åndedrætsøvelser, mantra, lydvibrationer fra højfrekvente instrumenter og olier, der er sammensat til at nære, aktivere og balancere dine energicentre. Når de er i balance og kan åbne op, kan du komme i kontakt med mere energi, glæde, ro og velvære.

Jo højere din frekvens er, jo mere let og ekspansiv vil du føle dig.

Denne dag er der ro og plads til at vende opmærksomhedens indad, mens vi åbner, renser, og forbinder chakraerne og genfinder en dybere kontakt til os selv. Du vil blive tilbudt olier, der blidt støtter op om dig. Gennem blid bevægelse, åndedrættet, meditation, mantra og lyd vil vi vække og balancere energiflowet igennem hele din krop. Dagen kulminerer i et afspændende og forløsende lyd- og gongbad, som omorganiserer og integrerer effekten af lyd arbejdet i hele dit system.


Dagsprogram Kl. 10.00 – 17.00

10.00 – 12.00: Dine rødder, kreativitet & leg, indre sol - livgiver & power   (1-2-3 chakra)

12.00 – 13.00 Frokost pause. 

13-00 – 14.45: Mærk og styrk dit hjerte, Lad dets sandhed komme til orde  (4-5 chakra)

PAUSE 

15.00 – 17.00: Tænd din pandelampe, Kronens lys, Fyld dit rum ud  (6-7-8 chakra)


Praktisk information: 

Dagsretræten er sammensat til at give dig en oplevelse af ro, næring og opladning - vi inddrager teori som nødvendigt. Inspireret af forårets kortere aftenworkshop tager retrætens program dig dybere ind i visdommen i dine chakraer. Alle kan være med uanset erfaring.  


Din investering: 

Pris: 1500 kr.

Early Bird Pris: 1150 kr. ved tilmelding og betaling før 24. oktober 2022 

Vi sender dig lidt praktisk information i dagene op til retræten, men medbring gerne; varmt tøj, madpakke til dagen, papir og pen og evt. yogamåtte, tæppe, evt. meditationspude eller pølle. Vi sørger for snacks og te.

 

Tilmelding sker ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling via mobilepay til 30438. Du har sikret din plads, når du har modtaget en bekræftelse samt ved betaling.

 

Tilmelding er bindende og bliver ikke refunderet. Bliver du forhindret, er du velkommen til at invitere en anden i dit sted.

 


  • Sacred Circle - Sjælens 12 indvielser og årets rytme, 30.12.22 kl. 10.00 -17.00 (afholdt)

I de 12 nætter før og efter jul, er der en særlig energitilstrømning til Jorden, svarende til de tolv stjernetegns energi, men på et højere svingningsniveau.


Den energi der strømmer til Jorden kan vi bruge til at få indsigt i det kommende års udviklingsarbejde. Den kan beskrives som lyskilden, der leder os igennem det kommende år. De 12 sjælekræfter, 1 for hvert måned, som levendegøres i os selv. Henover disse 12 nætter bliver kimen til det efterfølgende år langt.

Perioden mellem jul og nytår er derfor et godt tidspunkt til at kigge indad. Kigge på dit liv og det liv du ønsker dig.
På denne særlige tid, er der store forandringer i gang på alle planer:
fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og åndeligt.

Vi er i gang med en opvågningsproces
hen imod øget bevidsthed, kærlighed og harmoni, både i vores personlige liv og på jorden generelt. Og det bringer behovet for forandring, nyskabelse og transformation frem i bevidstheden.

Tiden mellem jul og nytår inviterer til at rydde op og at så nye frø.

Med taknemmelighed værdsætte det gode der er, samtidig med at vi med forventning ser frem til spiring af nye manifestationer. Med denne hellige proces kan du arbejde med at skabe optimale betingelser for dig i året der kommer.

Det er det vi vil bruge hele denne 1-dags retræte til.

For hver af de 12 nætter anvender vi forskellige redskaber til at styrke os og forberede os til det kommende år.

Vi vil fordybe os i lyd, stemmens muligheder, mantra, lydhealing, essentielle olier, urter, krystaller og bøn. Vi vil lave yoga, slå rødder, danse og skrive om vores processer og intentioner.

V glæder os til at inviterer dig ind i denne hellige cirkel, til en dag med fordybelse og indre arbejde.

Hvor & Hvornår: Det foregår fredag d. 30.12.22 kl. 10.00 -17.00 hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Allé 42, 2100 Kbh Ø


Pris: 1500 kr. inkl. et lille ceremoni kit, til at tage med hjem.

Early Bird Pris: 1150 kr. ved tilmelding og betaling før 24. oktober 2022

Tilmelding sker ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling via mobilepay til 30438. Du har sikret din plads når du har modtaget en bekræftelse samt ved betaling.

Tilmelding er bindende og bliver ikke refunderet. Bliver for forhindret, er du velkommen til at inviterer en anden i dit sted.