Yin yoga & lyd

- et fordybelsesforløb

At give sig selv yin yoga er tage et pause fra hverdagen gøremål, hvor der er tid og ro til at vende fokus indad. Yin Yoga er som meditation i bevægelse og beroliger dit nervesystem på en blid og unik måde.


Denne dybdegående yogapraksis hjælper dig og din krop med at slippe og forløse spændinger og stress i kroppen, og opleves som accept og medfølelse. Igennem de meditative stillinger får du mulighed for at give slip på det, du ikke længere har brug for, både følelsesmæssigt og i den fysiske krop.


Yin yoga er en stille, meditativ praksis, hvor du langsomt kommer ind i de liggende eller siddende stillinger, som typisk holdes 3-7 minutter med så lidt muskelaktivitet som muligt. På den måde kan man strække bindevæv og led, opnå større smidighed og opløse evt. blokeringer i kroppens energibaner, meridianerne.


Ifølge traditionel kinesisk medicin er det igennem disse meridianer, at vores livsenergi flyder. Og er disse blokeret, kan der opstå ubalancer i kroppen. På dette hold anvender vi efter behov - blid bevægelse, massage bolde, essentielle olier & lydhealing (gong, klangskåle, klangmassage) for at komme endnu dybere ind i vores indre rejseDet næste Yin yoga & lyd forløb starter op:

  • 4. oktober - 21. december 2023 kl. 8.30 -9.30

Vi mødes hver onsdage fra 4/10 - 21/12 2023 (med undtagelse af 25/10  & 22/11)

Ialt 10 tirsdage hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Allé 42 A, 2100 Kbh Ø

Pris 1000 kr.Tilmelding og spørgsmål: Ved e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195
Du sikrer din plads ved betaling til mobile pay 30438
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
Holdet oprettes ved mindst 5 tilmeldte