Velkommen til mit digitale hjem. Jeg hedder Christina Præstkær.


Jeg er yogalærer med rødder i Klangyoga , Yin yoga & Kundalini yoga. Med en baggrund som healer, klangmassør og meditationslærerterapeut arbejder jeg med det hele menneske, hvor personlig og spirituel udvikling er i centrum.

For mig er yoga en indre oplevelse. Derfor har jeg valgt at fordybe mig i yogaens  mentale, følelsesmæssige og energetiske aspekter fremfor den fysiske udfoldelse. Min helt store passion er at kombinere yoga med lyd. Lyd gennem syngeskåle, gongs, instrumenter kombineret med at chante, som giver en ekstra kraftfuld virkning. At opleve hvordan lydens vibrationer forplanter sig helt ned på celleplan og giver en følelse af, at sindet falder til ro med en dyb indre glæde til følge. Lyd kan i det hele taget understøtte vores indre yogarejse i utallige dimensioner.

Jeg underviser i forskellige studier og virksomheder, men du kan altid finde mig på mine faste hold og forløb i mit studie Baggårds Ro på Østerbro.


Derudover udbyder og underviser jeg på ”Emily Hess Sound Yoga Teacher Training” og har været med til at bringe Kundalini Yoga uddannelsen ”The Mothers Journey” til Danmark. 

 


Jeg har følgende uddannelser:

  • TFT Though Field Therapy– Callahan Techniques
  • Reiki Healing I + II, Theta Healing, Angle Healing
  • Meditation Teacher Therapist
  • Meditation & Mindfulness instructor
  • Kundalini Yoga Teacher Training level 1 & Level 2, Mind & Meditation & The Mothers Journey Pregnancy Teacher Training
  • Yin Yoga Teacher Training, Chinese Medicine and Hip Anatomy & Myofascial Release and Spine Antomy.
  • Sound Massage Therapist
  • Gong I + II, & Gong Master Training
  • Sound Yoga Teacher Training
  • Aromatouch Massage & The Symphony of the Cells

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes