Velkommen til mit digitale hjem. Jeg hedder Christina Præstkær.


Jeg er yogalærer med rødder i klangyoga, yin yoga, kundalini yoga og nāda yoga. Med en baggrund som healer, lydhealer, klang praktiker og meditationslærerterapeut arbejder jeg med det hele menneske, hvor personlig og spirituel udvikling er i centrum.

For mig er yoga en indre oplevelse. Derfor har jeg valgt at fordybe mig i yogaens  mentale, følelsesmæssige og energetiske aspekter fremfor den fysiske udfoldelse. Min helt store passion er at kombinere yoga med lyd. Lyd gennem syngeskåle, gongs, instrumenter kombineret med at chante, som giver en ekstra kraftfuld virkning. At opleve hvordan lydens vibrationer forplanter sig helt ned på celleplan og giver en følelse af, at sindet falder til ro med en dyb indre glæde til følge. Lyd kan i det hele taget understøtte vores indre yogarejse i utallige dimensioner.


Jeg underviser hos Yogahjørnet, Yoga By Mikenta, Senses,  Well-Come fitness & Spa og i virksomheds regi, men du kan altid finde mig på mine faste hold, forløb og workshops i mit studie Baggårds Ro på Østerbro.


Derudover udbyder og underviser jeg på ”Emily Hess Sound Yoga Teacher Training” og har været med til at bringe Kundalini yoga uddannelsenThe Mothers Journey” til Danmark. 

 

Jeg har følgende baggrund:


 • Heart of Sound yoga teacher training i lydyoga, sanskrit og nāda yoga (igangværende)
 • Sauna gusmester & håndklæde teknik
 • Vokal lydterapi 
 • Aromatouch  &  Symphony of the cells
 • 2 * Emily Hess Sound of Yoga - klang yogalærer 
 • Gong I + II, & Gong mesterlærer 
 • Peter Hess klangmassør & klang praktiker (I, II, III, IV, V, VI)
 • Yin yogalærer, (Chinese medicine, hip anatomy, myofascial release & spine antomy) 
 • Kundalini yogalærer level 1 & level 2, (Mind & meditation)
 • "The Mothers Journey" kundalini graviditets yogalærer 
 • Meditation & mindfulness instruktør 
 • Meditationslærerterapeut (EKIM, IVK, prometheus maleterapi, martinius kosmologi & esoterisk menneskeforståesle)
 • Reiki healing I + II, theta healing & angle healing 
 • TFT Tankefeltterapi – Callahan Technique
 • Cand. merc int