Rejsen ind i de 12 hellige nætter


- et forløb over 24 dage

• Inkl. en 3,5 times workshop
• en heldags retræte og
• samt 2 timers online opfølgning.


I de 12 nætter før og efter jul, er der en særlig energitilstrømning til Jorden, svarende til de tolv stjernetegns energi, men på et højere svingningsniveau.

Den energi der strømmer til Jorden i de 12 dage før juleaftensdag inviterer os til at reflektere over året der går på hæld.

Og de 12 dage efter juleaftensdag, kan vi bruge til at få indsigt i det kommende års udviklingsarbejde. Den kan beskrives som lyskilden, der leder os igennem det kommende år. De 12 sjælekræfter, 1 for hvert måned, som levendegøres i os selv. Henover disse 12 nætter bliver kimen til det efterfølgende år langt.


Perioden fra 13/12 2023 – 5/1 2024 derfor et godt tidspunkt til at kigge indad. Kigge på dit liv, på det, der ikke længere gavner dig og på det du vil byde velkommen, så du kan skabe det liv du ønsker dig.


På denne særlige tid, er der store forandringer i gang på alle planer, både fysisk, psykisk, følelsesmæssigt og åndeligt.
Vi er i gang med en opvågningsproces hen imod øget bevidsthed, kærlighed og harmoni, både i vores personlige liv og på jorden generelt. Og det bringer behovet for forandring, nyskabelse og transformation frem i bevidstheden.


Denne tid inviterer til at rydde op og at så nye frø. Med taknemmelighed værdsætte det gode der er, samtidig med at vi med forventning ser frem til spiring af nye inspirationer. Med denne hellige proces kan du arbejde med at skabe optimale betingelser for dig i året der kommer.


Vi kickstarter rejsen ind i de 12 hellige nætter med en 3.5 timers workshop onsdag d. 13. December. Her har vi primært fokus på de 12 nætter før juleaftensdag.


På dagsretræten, lørdag den 30. December flytter vi fokus til det kommende år.
For hver af de 12 nætter anvender vi forskellige redskaber til at styrke os og forberede os til 2024

Vi vil fordybe os i lyd, stemmens kraft, mantra, lydhealing, essentielle olier, urter, krystaller og bøn. Vi vil lave yoga, slå rødder, danse og skrive om vores processer og intentioner.

Under hele forløbet, inviteres du til at meditere dagligt og du har i hele perioden adgang til en lukket facebookgruppe, hvor vi kan støtte hinanden på vores rejse. Fra denne gruppe afholder vi d. 5 januar 2024 en 2 timers live workshop hvor vi afslutter forløbet og har mulighed for deling og sparring.


Vi glæder os til at inviterer dig ind i denne hellige cirkel, til fordybelse og indre arbejde.


Hvor & Hvornår:
• 13/12-2023 kl. 17.15 – 20.45, 3.5 timers workshop, hvor vi kickstarter forløbet
• 30/12- 2023 kl. 10.00 -17.00, heldagsretræte

Begge afholdes hos Baggårds Ro, Dag Hammarskjolds Allé 42, 2100 Kbh. Ø

• 5/1 – 2024 kl. 19.00 – 21.00, afsluttende online live session i lukket facebook gruppe


Din investering: 3500 kr
Early bird: Ved tilmelding og betaling inden 23.06.23 er din investering 2700 kr.

Ønsker du en betaling i rater, er du velkommen til at tage fat i os.


For denne pris får du:
• Et lille ceremoni kit, til at tage med hjem.
• 12,5 timers undervisning af 2 undervisere fordelt på 3 dage
• Lukket facebook støtte gruppe.


Tilmelding sker ved at sende os en e-mail på cpj.baggaardsro@gmail.com og ved betaling via mobilepay til 30438. Du har sikret din plads når du har modtaget en bekræftelse samt ved betaling.
Tilmelding er bindende og bliver ikke refunderet. Bliver du forhindret, er du velkommen til at inviterer en anden i dit sted.