Symphony of the Cells


Til dig, der har brug for 

  • At fremme og støtte dit immunforsvar
  • At skabe balance i krop, sind og ånd
  • Emotionel healing


Symphony of the Cells er en aromakropsteknik, hvor essentielle olier bliver påført fødder og rygsøjle.


Symphony of the Cells består af 18 forskellige essentielle olieapplikationsteknikker, designet til at skabe fysisk, følelsesmæssig og spirituel harmoni i kroppen .


Protokollerne er udviklet af Boyd Truman og er baseret på over 25 års praktisk viden og anvendelse af terapeutiske essentielle olier. Hver af de forskellige protokoller fokuserer på specifikke kropssystemer og områder i kroppen,  hvilket muliggør at arbejde målrettet med symptomer og de underliggende årsager til ubalancer i kroppen.


Det er en lag-på-lag teknik.  Kombinationen af de specielt udvalgte olier fra protokollerne og den blide og nænsomme massage langs meridianer og energi punkter på ryggen og under fødderne, er med til at bringe kroppen og sindet tilbage til sin naturlige balance.


Til hver behandling bruges kun olier af ren terapeutisk kvalitet . Der bruges ca. 10 udvalgte essentielle olier til hver behandling, som alle er 100% rene.


For at få det bedste resultat af sessionen, anbefales det, at du selv påfører din olie applikation tre gange ugentligt. Efter endt behandling får du din protokol med hjem og bliver sat ind i, hvordan du udfører behandlingen på dig selv. Olierne til hjemmebrug er ikke inkluderet i prisen, men jeg er meget gerne behjælpelig med at bestille dem direkte hjem til dig.


Den indledende samtale, behandling og gennemgang af din protokol varer ca. 45 min. og koster 575 kr.