LYD HEALING

Sound will be the medicine of the future 

Forestil dig en lille kasse med sand, der står ude i alt slags vejr.  Den udsættes for vind og vejr. Med tiden vil der opstå små klumper af sand og ujævnheder.


Sammenlign nu, den metafor med din krop, der igennem et helt liv udsættes for stress, livskriser og sygdom, som sætter sig i kroppen og kan manifestere sig som spændinger og smerte.


Forestil dig, at du tager den lille kasse med sand og sætter den i en syngeskål og anslår den. Så vil vibrationerne og klangsvingningerne blidt bevæge og løsne det skropede og hårde sand, så det bliver renset og igen får en mere harmonisk konsistens. Det samme sker, når du modtager klangmassage.

lydhealing

Klang yoga

Klang yoga er en magisk blanding af lyd og yoga, hvor lyd er aktivt integreret i yogalektionen. Kombinationen af syngeskåle, gongs, mantra og andre smukke instrumenter sammen med yogastillingerne, giver mulighed for at opleve lyd med alle sanser. 


Klangen og vibrationerne der skabes, giver en kraftful virkning og skaber et helbrende, fortryllende lydrum, der inviterer dig indad og til at forbinde dig til din dybeste essesn og til at bare være. Lydene forplanter sig helt ned på celleplan og hjælper dig dybere ind i yogastillingerne, til at kunne overgive os til dem og til at komme i resonans med din egen rytme. 

Klang yoga kurset er for dig, der er nysgerrig på lyd og vil fordybe dig, og videreuddanne dig indenfor kombinationen af lyd, vibrationer og yoga.


På dette kursus gennemgår vi: 


  • Den nødvendige teori om syngeskåle, lyd og vibrationer og deres virkning og effekt på os mennesker og i samspil med yoga. 


  • Hvordan du kan inddrage klangskåle, gongs og mantra i din undervisning. 

  • Introduktion til gongspil, mantra og brugen af din egen stemme.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency, and vibration.”— NIKOLA TESLA

Lyd er liv....

Lyd er vibration & frekvens, som i følge kvante fysikken er grundlaget for alt liv.

Når vi er oplever og lytter nærværende glider sindet ind i en bevidsthedstilstand af væren.


Læs om bloggeren Hanne Robinson fra "Danmarks bedste sundheds univers" oplevelse med klangmassage her

eller lyt til denne lydhealing, for at få din egen oplevelse