YOGA FERIE

Til Nice, La Côte d'Azur

Yogaferie til Nice


Storby ⋅ Côte d'Azur ⋅ Vieux Nice ⋅ middelhavet ⋅ strand ⋅ natur ⋅ fællesskab ⋅ yoga ⋅ meditation ⋅ bevægelse  ⋅ meditation ⋅ vitalitet ⋅ ro ⋅ nydelse ⋅ æstetikTænk storbys stemning, sol, strand, god mad og yoga med mig 2 gange dagligt.


Tag af sted med en god veninde eller partner. Vi skal bo i vores hyggelige lejligheder i Vieux Nice, hvor du deler dobbeltseng med din rejsepartner.


Hver dag er der 2 sessioner med yoga. Vi starter dagen med morgen yoga og mødes igen til en eftermiddags session - enten på stranden, ved havet eller i en af byens fine parker. Og ellers er der plads og mulighed for at vi praktisere yoga i den ene af lejelighederne.

Når vi ikke praktisere yoga, er tiden din, til at nyde Nice, til at gå på stranden, gå på museum, sidde på fortovsrestauranter eller hvad ellers dit hjerte begærer.

Pris & dato

Prisen er 3000 kr. pr. person

I prisen er, alt dette inkluderet

 

  • 2 daglige yogasessioner (i alt 6 sessioner)
  • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse, i en af vores hyggelige lejligheder i hjertet af Vieux Nice.
  • Frugt, vand og te ad libitum

 

 

Forplejning og transport er ikke inkluderet i prisen. Du er selv ansvarlig for at arrangere fly tur-retur. Nærmeste lufthavn er Nice lufthavn. Tram 2 kører direkte fra lufthavnen til Vieux Nice på ca. 20 min og koster 1.5 euro.

 

Der er moderne køkken i lejlighederne, så det er muligt selv at lave mad eller nyde det franske og internationale køkken på nogle af de mange fantastiske restauranter Nice tilbyder.


Helt som du ønsker – det er din ferie.


Datoer:


Der er pt. planlagt 2 ture


Torsdag d. 15 – 18. Juni 2023 &

Torsdag d. 28 sept. - 1. okt. 2023


Vi skal være min. 4 personer og maks. 6 personer for at turen gennemføres.


Er I en gruppe på mellem 4-6 personer, kan turen tilrettelægges på datoer efter jeres eget ønske. I skal blot tage fat i mig.

Programmet & yoga

Ankomst: torsdag i løbet af dagen. Mulighed for at lande og nyde byen, inden vi mødes til yoga sidst på eftermiddagen.


Fredag og lørdag er der 2* 2 sessioner yoga morgen og eftermiddag.


Afrejse: søndag er der formiddagsyoga og afrejse i løbet af dagen.


Yoga programmet kan variere fra dag til dag og alt indhold er frivilligt. Er der en dag eller en session, hvor du trænger til at trække dig eller lave noget helt andet, er det helt velkomment.


Yogaen:

Vi trækker på forskellige yoga traditioner

(yin yoga, kundalini yoga, hatha yoga og klangyoga) og arbejder med blide yoga sekvenser og dybe stræk, der nænsomt arbejder hele kroppen igennem.


Alle kan være med uanset kendskab og erfaring til yoga.

 

Nice cathedral

Lejlighederne 

Lejlighederne er centralt beliggende i den gamle bydel tæt på den smukke park

”Le Chateau”, Place Rosetti, markedspladsen Le Cours Salaya og middlelhavet


Den ene lejlighed byder på en skøn kontrast mellem det ”gamle” og ”nye” - med autentiske terracotta gulve og marmor pejs, i fin harmoni med moderne køkken og badeværelse.


Den anden ligger helt oppe under taget med fritlæggende bjælker og et smukt kig ud over Nice Cathedral og bjergene bag Nice.


De er beliggende henholdsvis 4. sal og 5. sal i gamle byhuse, og har 2 soveværelser

med queen-size senge (160 x 200 cm) stue og moderne køkken og badeværelse.

 

 

 Besøg lejlighederne her:

 

Nice udsigt
IMG_8169
IMG_8160
IMG_8154
IMG_5557

Yogaferie vs. yogaretræte

Yogaferie  adskiller sig fra yogretræte


Retræte, betyder at ”trække sig tilbage”. På yogaretræte inviteres du til at trække dig fra livets travlhed og udfordringer, med det formål at give dig selv plads og tid til at reflektere over de dybere aspekter i livet.


På yoga retræten tilbydes du et pusterum til at ”stresse af”, genvinde roen og mærke dig selv igen. Det er en rejse ind i dig selv for det er her livets svar skal findes.


Her bruges tiden primært på yoga, meditation, fordybelse, læsning, refleksion og f.eks stilheds sessioner. Typisk serveres der vegetarisk eller vegansk mad. Det gør det lettere for kroppen og sindet at optage alt det, som yogaen og det indre arbejde sætter gang i

 

Du kan læse mere om yogaretræter her

 

 

Yogaferien er din ferie med sessioner med yoga.

Udover de fastlagte yoga sessioner, bestemmer du selv, hvad du har lyst til at lave og hvad du vil indtage.


Banker dit hjerte for lange gå ture langs vandet, strandtur, byvandring eller kaffe og drinks på byens mange skønne fortovsrestauranter, så gør du det. Det er din ferie og du bestemmer hvad der skal være på programmet.

 

Tilmelding


Sker ved at sende mig en mail på cpj.baggaardsro@gmail.com. Derefter fremsender jeg en fakutra på 3000 kr. Betaling af denne sikrer dig pladsen. Derefter vil det ikke længere være muligt at afmelde turen. Bliver du forhindret, er du velkommen til at sende en anden i dit sted.


Har du behov for en betalingsordning, så tag fat i mig, så finder vi en løsning


Flybilletter bør først bestilles, når vi er 4 tilmeldte