Sound of yoga - Emily Hess®Klangyoga kursusHerover 3 dage skal vi fordybe os i lyd, vibrationer og yoga. Vi er teoretiske, men mest af alt skal vi opleve hvordan lyd & yoga kombineret påvirker os.


Alt for mange steder, vibreres der alt for lavt, i vores verden. Smerte, stress, mangel energi, vrede og frygt fastholder en lav
frekvens på under 75 MHz


Den energi ønsker vi at løfte til kærlighed, taknemmelighed, medfølelse og fred, der vibrerer fra 432 MHz og opad. Høj frekvens hjælper til at holde os raske, vitale og glade. Det er ikke for ingenting, at man siger at


”Lyd er fremtidens medicin”


Emily Hess Klang yoga – yoga fuld af lyd & glæde


Klang yoga er en dejlig blanding af yoga og lyd. ”Lyd” – både den lyd du selv skaber og brugen af syngeskåle - er aktivt integreret i dette 3 dags kursus. Kombinationen af syngeskåle, gongs og mantraer giver dig sammen med yogastillingerne, en optimal mulighed for at opleve lyd og vibrationer med alle sanser.


Klangen og vibrationerne fra lyden der skabes, har en kraftfuld virkning. Et helbredende og fortryllende lydrum, der inviterer dig indad, til at forbinde dig med din dybeste essens og til bare at være. Lydene fra klangskålene forplanter sig helt ned på celleplan og kan hjælpe dig til at komme dybere ind i stillingerne og til at komme i resonans med din egen rytme.


Lyd kan understøtte den indre yogarejse på utallige måder – og kan blandt andet være med til at reducere fysiske og psykiske spændinger og hjælpe med at skabe indre ro.Hvem kan deltage?


Kurset er for alle, der er nysgerrige på lyd og vil fordybe sig og videreuddanne sig indenfor lyd, vibration og yoga.


Måske du:

* Er yoga underviser og gerne vil inkludere lyd i din undervisning*.

** Er uddannet indenfor lydhealing eller klangmassage og ønsker at bygge bro til yogaen**.

*** Selv praktiserer yoga og vil bruge dette kursus som retræte til fordybelse og inspiration til din egen praksis***.Kursusindhold


  • Kurset er oplevelsesorienteret og indeholder den nødvendig teori om syngeskåle, lyd og vibrationer og deres effekt på mennesker og i samspil med yogaen.


  • Vi gennemgår, hvordan du kan inddrage klangskåle, gongs og mantra i forskellige yoga former og oplever på egen krop, hvordan lyd kan understøtte bevægelse, åndedræt, afspænding og guidede meditationer.


  • En introduktion til gongspil, mantra og brugen af din egen stemme.Forudsætninger:


Det er en fordel hvis du har erfaring med yoga, da kurset har fokus på lyd mere end yogastillingerne. Men vigtigst er at du kommer med et åbent sind og hjerte.


Varighed:


3 dage/24 timer


Certifikat


Der udstedes certifikat efter fuld deltagelse.


* Ønsker du Emily Hess-Klangyogalærer Certifikat, bedes du fremsende yogalærer-certifikat ved tilmelding til kurset

** Er du allerede certificeret lydhealer eller klangmassør, bliver du certificeret Emily Hess®- Klang yoga assistent. Relevante uddannelses certifikater bedes fremsendes ved tilmelding til kurset.

*** Deltager du for fordybelse og interesse udstedes certifikat for deltagelse.Har du brug for en afklarende samtale, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 31619195De næste kursus finder sted:

Tryk på ovenstående link for praktiske information, pris  & tilmelding til kurset i SilkeborgDet praktiske & tilmelding, til kurset hos Yoga By Mikenta, Albertslund


Til kurset anvendes minimum 2 klangskåle. En lille eller stor hjerte skål og en lille eller stor bækkenskål. Har du selv skåle kan de medbringes på kurset.Pris:


Kursuspris inkl. manual på engelsk: 3900 kr.


Der serveres te og snacks. Du skal selv medbringe forplejning.


Mødetider


25/10 2024 kl. 12.00-20.30

26/10 2024 kl. 12.00-20.30

27/10 2024 kl. 12.00 – 17.30/18.00


Adresse: Yoga By Mikenta,

Vognporten 12, 2620 Albertslund

https://www.yogabymikenta.dk/


Tilmelding


Sker ved at sende en e-mail til cpj.baggaardsro@gmail.com eller på tlf. 31619195. Herefter sendes betalingsinfo og faktura. Tilmeldingen er endelig godkendt, når faktura er betalt. Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke. Kurset oprettes ved mindst 4 tilmeldte.